Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yavuz Selim Ortaokulu

Telefon : 02365712726
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yavuzselim45.meb.k12.tr
Adres : Temrek mahallesi, Hükümet caddesi, no 11 Köprübaşı/MANİSA
VİZYON : Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır
MİSYON : Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli, vatan ve millet sevgisi olan, insani, millet ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, problemlerini çözebilecek karar verme yeteneğine sahip kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunabilen, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarını bilincinde olan, başarının hazzına erebilen, hoşgörüsü ve anlayışı yüksek, iyi birer insan ve başarılı öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : SBS´de il ve ilçe birinciliği Badminton Yıldız Kızlar İl İkinciliği.

Öğretmen :19
Öğrenci :161
Derslik :13
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2253
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Derse Başlama Saati: 07:30 Ders Bitiş Saati: 13:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferle ısınıyoruz
Servis :
Ulaşım : En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Manisa´nın en küçük ilçesi olup Demirköprü barajının yanında yer alır. Güney doğusunda Salihli Kuzey batısında Demirci ilçeleri arasında yer alır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 120 Km uzaklıktayız
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :